Kookworkshops

Bij Zeeland & Meer kun je niet alleen dineren en slapen. Het is ook mogelijk om zelf de handen uit de mouwen te steken en met een goed gezelschap de keuken in te duiken! Marieke neemt je mee in de keuken en maakt samen met jullie een heerlijk 3-, 4- of 5-gangen thema diner inclusief aperitief, likeurtje bij nagerecht en koffie/thee.

Kosten:

3-gangen diner: €35,- p.p.

4-gangen diner: €40,- p.p.

5-gangen diner: €45,- p.p.

 

Bakrecept juli

Limoen-kokoscake met glazuur

 Benodigdheden: 

  • 200 gr suiker
  • 200 gr boter, op kamertemperatuur
  • 1 tl vanille extractcitroen kokos cake 2
  • snufje zout
  • 4 eieren, op kamertemperatuur
  • 200 gr bloem
  • 1,5 theelepel bakpoeder
  • 150 gr kokosrasp
  • 2 limoenen
  • 100 gr poedersuiker

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Mix de suiker met de boter, het vanille extract en het zout in een kom en mix binnen 5 minuten romig
  3. Mix één voor één de eieren erdoor. Voeg de volgende pas toe als de vorige is opgenomen
  4. Spatel de bloem, kokos en het bakpoeder door het beslag
  5. Rasp de limoenen en pers de vruchten uit
  6. Meng het rasp en 2 el sap door het beslag
  7. Schep het beslag in de vorm e zet deze in het midden van de oven. Zet de oven op 170 graden en bak de cake binnen 1 uur goudbruin
  8. Laat de cake afkoelen
  9. Meng 2 el limoensap met de poedersuiker tot glazuur en sprenkel over de afgekoelde cake
  10. Laat het glazuur ongeveer 2 uur hard worden
  11. Smullen maar!

Koken

Koken
Koken
Koken
Koken
Koken
Koken
Koken
Koken
Koken
Koken

 

 

Neem contact met ons op