Kookworkshops

Bij Zeeland & Meer kun je niet alleen dineren en slapen. Het is ook mogelijk om zelf de handen uit de mouwen te steken en met een goed gezelschap de keuken in te duiken! Marieke neemt je mee in de keuken en maakt samen met jullie een heerlijk 3-, 4- of 5-gangen thema diner inclusief aperitief en drankjes.

Kosten:

3-gangen diner: €35,- p.p.

4-gangen diner: €40,- p.p.

5-gangen diner: €45,- p.p.

 banaan kokoscake 3

Bakrecept juni

Banaan-kokoscake met chocolade

 Benodigdheden: 

  • 3 geprakte bananen
  • 200 gr boter (gesmolten)
  • 150 gr suiker
  • 3 eieren (op kamertemperatuur)
  • Snufje zout
  • 275 gr bloem
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 1/2 theelepel baksoda
  • 100 gr geraspte kokos
  • 100 gram chocolade
  • bakvorm

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 165 graden
  2. Vet de cakevorm in of bekleed hem met bakpapier
  3. Klop de eieren los en voeg het snufje zout en de geprakte bananen toe
  4. Zeef de bloem, bakpoeder en baksoda en meng met de suiker en kokos
  5. Doe het banaan-eimengsel samen met de boter bij de bloem en roer goed door
  6. Hak de chocolade fijn en voeg toe aan het beslag
  7. Schep het beslag in de cakevorm
  8. Bak de cake in 60 minuten gaar en laat hem in de vorm afkoelen
  9. Smullen maar!

Koken

Koken
Koken
Koken
Koken
Koken
Koken
Koken
Koken
Koken
Koken

 

 

Neem contact met ons op