Kookworkshops

Bij Zeeland & Meer kun je niet alleen dineren en slapen. Het is ook mogelijk om zelf de handen uit de mouwen te steken en met een goed gezelschap de keuken in te duiken! Marieke neemt je mee in de keuken en maakt samen met jullie een heerlijk 3- of 4- gangen thema diner inclusief aperitief, likeurtje bij nagerecht en koffie/thee.

Kosten:

3-gangen diner: € 44,50 p.p.(incl BTW)

4-gangen diner: € 49,50 p.p.(incl BTW)

Recept van de maand: Paccheri pistacchio tonno

Ingrediënten (4 personen)Maart Paccheri pistacchio tonno website

  • 400 gram paccheri
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 blikken tonijn (uitgelekt)
  • Rasp van twee citroenen
  • 200 gram ongezouten pistache noten
  • 5 basilicum blaadjes
  • 4 kleine bollen burrata
  • Olijfolie
  • Warm water
  • Peper en zout

Bereidingswijze

  1. Maak eerst de pesto. Doe hiervoor de pistachenoten, Parmezaanse kaas, de helft van de citroenrasp, basilicum, 160 ml olijfolie, 140 ml warm water en een half teentje knoflook in een blender en pureer tot een gladde pesto;
  2. Kook de paccheri volgens de bereidingswijze op de verpakking
  3. Verhit twee eetlepels olijfolie in een grote hapjespan en voeg de overige knoflook toe. Fruit een minuut aan;
  4. Voeg de stukjes tonijn en een beetje peper en zout toe en bak ongeveer een minuut;
  5. Meng de pesto met de tonijn en roer de pasta erdoor;
  6. Verdeel de pasta over de borden, leg de burrata erop en bestrooi met de citroenrasp;
  7. Eet smakelijk!

 

Neem contact met ons op