B&B Zeeland & Meer 

Waar bent u aan toe na een dagje wandelen of fietsen, strand- of stadsbezoek? Relaxen in een sfeervolle kamer, na een heerlijke douche? Een glaasje wijn of een kopje koffie op uw eigen terras? Of wilt u misschien genieten van een heerlijke maaltijd in de gastentuin of in onze ontvangstruimte? Het kan allemaal bij ZeeLand&Meer!

Wij heten u graag welkom op onze Zeeuwse boerderij waar u rust en ruimte vindt, maar waar zee, land en meer niet ver weg zijn. U stapt bijvoorbeeld op de fiets en vindt al gauw een fietsknooppunt met eindeloze mogelijkheden. En wat dacht u van varen met een sloep op het Veerse Meer? Of een bezoek aan een van de historische Zeeuwse steden? En niet te vergeten: het strand!

Onze boerderij, die vlakbij het Veerse Meer ligt, heeft vier sfeervolle, comfortabele gastenkamers en 3 kamers hebben elk een eigen terras. Daarnaast kunt u ook genieten van onze gastentuin met ligbedden. En voor een mooie zonsondergang hoeft u maar een klein stukje te lopen. Smaakt het naar meer? Kijkt u dan snel verder!

Bekijk onze kamers